Rekrytering

Attacus Stomsystem

Rekrytering

Projektledare

Förutom att vara en länk mellan projektör och produktion ska du också vara en länk mellan produktion och beställare. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljning och med övriga projektledare inom företaget. Du behöver ha goda ledaregenskaper.
Kontakta peter.filen@attacusstomsystem.se

 

Statiker, konstruktör och projekteringsansvariga

Du utför beräkningar och konstruktioner inom trä och betong. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom byggteknik och prefabbyggande. Som konstruktör är du uppdaterad avseende Eurokod och har goda kunskaper om gällande regelverk för främst den svenska marknaden. I ditt arbete kan du vara med i delar av projekt eller vara med från början av ett projektets försäljning till slutfört projekt. Därför är det viktigt att du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Självklart är du även med och ritar upp våra projekt i våra 3D-verktyg.
För mer information om tjänsterna, kontakta Jörgen Olsson.
jorgen.olsson@attacusstomsystem.se

Kalkylator

Som kalkylator med inriktning på betong och trä kommer du att arbeta i våra olika anbudsprojekt. Du är med i hela processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbuds¬förslag i både mindre och större projekt. Du har en självständig roll men ingår i ett team med sälj, konstruktion och projektledare. För att trivas i rollen bör du vara en driven och affärsmässig person med god förhandlingsvana.
Kontakta Pär Lundin för mer information.
par.lundin@attacusstomsystem.se