Attacus Stomsystem växer med framgången och nyanställer

[210212]

Kombinationsstommar i trä, stål och betong lockar marknaden till ett smartare byggande med miljö och kostnadseffektivitet i fokus.
– Trots att byggmarknaden minskar fortsätter Attacus Stomsystem att växa, säger Peter Filén, vd Attacus Stomsystem. Vår satsning på kombinationsstommar i trä och betong, kombinerat med en intensiv insats från alla, inte minst säljavdelningen, har givit god orderingång. I och med att vi samlat upp våra olika specialiteter till en verksamhet har vi kunnat förstärka och förtydliga vårt erbjudande till marknaden.

 

Med hög prefabriceringsgrad och mer färdiga stommar blir byggtiderna på plats kortare. Attacus Stomsystems erbjudande med stommar av trä, betong och stål i den bästa kombinationen av material och förmågan till ett helhetsåtagande, har bidragit till framgången.
– Det ökade intresset för vårt erbjudande har inneburit att vi också har rekryterat nio ingenjörer och konstruktörer, specialister som gör att vi ökar vår kapacitet och kompetens, berättar Pär Lundin, sälj-och marknadschef på Attacus Stomsystem. Vi har dessutom påbörjat rekryteringen ytterligare produktions?personal till alla våra produktionsanläggningar.

 

Attacus Stomsystem har fyra fabriker för prefabelement i trä och betong. Det nya fusionerade företaget når en omsättning på ca 600 mkr 2020, en ökning med drygt 20% sedan förra året.
– Just nu är efterfrågan stor och vi ser fram emot 2021 med nya medarbetare som stärker vårt lag, avslutar Peter Filén.

 

Bildlänk: attacusstomsystem.se/pressrum/bildbank