Attacus Stomsystem utökar sortimentet med stål­utfackningsväggar

[210305]

Attacus Stomsystem kompletterar sitt erbjudande. Från och med mars 2021 kommer företaget även erbjuda stålutfackningsväggar vid sidan av ordinarie utbud av trä och betongprodukter.   
 

– När vi nu erbjuder utfackningsväggar även i stål har vi marknadens mest kompletta sortiment av vägglösningar till alla förekommande typer av stomsystem, säger Pär Lundin, marknadschef på Attacus Stomsystem.

Attacus Stomsystem är idag den enda leverantören i Sverige som kan erbjuda ett komplett sortiment byggelement och prefabricerade trä-, betong- och kombinationsstommar. Möjligheten att använda utfackningsväggar i trä, betong eller stål innebär en större valfrihet för att åstadkomma optimala lösningar i varje enskilt byggprojekt.

Utfackningsväggarna, oavsett om de är i trä, betong eller stål, kan kombineras med olika typer och tjocklekar av isolering, helt i enlighet med krav och önskemål.

– Olika typer av utfackningsväggar har sina unika fördelar. Stålutfackningsväggar har den fördelen att de är bättre lämpade för väderkänsliga montage än träväggar samtidigt som de är lättare än betongväggen. För oss är det viktigt alltid bli bättre och att kunna erbjuda våra kunder kompletta lösningar för smart byggande, säger Johan Edman, projektledare.